Bulgarian English German Greek Italian Russian Turkish
Вие сте тук:Форум»Кожни заболявания»Неясно - Кожни заболявания
История:

Кожни заболявания

Не е разрешено писането от нерегистрирани посетители влез или регистрирай се
Последно мнение
Форум  » Кожни заболявания  » Неясно
-

-
мнения
---
Местонахождение:
--
12.03.2018 09:30

Неясно

Здравейте пиша ви по проблем , който ме мъчи. Преди около седмица няма и толкова , след селска дейност(лопата пръст и копане) (ниски темп) прибирайки се и като нормалните хора всеки би си взел душ , така и направих , нищо по-различно от нормалното и обичайните измиващи продукти. След банята когато се облякох усетих страшен сърбеж по рамената задна част и леко отгоре , не исках да се чеша и само леко се търнах с ръка резултата беше много ситни пъпчици и още по голям сърбеж ( нямаше зачервяване ) след мазане със спирт отихна сърбежа . На следващия ден доста се бяха прибрали но някой си останаха под вида като на брадавици или като белег леко зачервени точки повдигнати и плоски имам и две на шията към раменете изглеждат също като и пъпките от варицела , но съм я карал ( знам че повтаря и като зостер и като варицела ) Нямам симптоми на мастинка или ангини или темп нито болка ното сърбеж вече , но въпросните да го нарека точки не се махат мазах и с ацикловир ( да не би херпесово образувание да е ) пак без ефект , проба за пукване без успешно понеже си мислех че е акне или обърнати косми ( няма течност ). Прилагам линк със снимки до колкото може да се види на тях какво е , зарастват по същия начин както са били , но и са леко червени( знам че не трябва да се пипат за да не настъпе замърсяване но пробвах).
Идеята ми е може ли да са папиломи или нещо от сорта на шията са две на рамо отгоре от към тая страна на шията 4 като ромб на отстояние 3-4 см на задна част на рамене по 5-6 пръснати в диаметър 10 см
http://www.img-share.eu/albums/view_album/496317
Парола към албума : 1234567890123
Проблеми да чукна на дърво с имунната нямам , адски рядко боледувам. Имал съм и кокоши тръни на пръсти (горени и махнати ) от което съда че си имам някакъв щам на чпв , както и доста липоми на различни места(безпроблемни и на това да чукна на дърво). Поздрави.
П.С Нямам как да посетя кабинета ви в момента.
 
Д-р Н. Сурлекова

Д-р Н. Сурлекова
40 мнения
---
Местонахождение:
--
25.03.2018 03:05

Re: Неясно

Благодаря ви за изключително подробното описание на проблема Ви, но не мога да разреша проблема само по снимките, тъй като обсъдихте много диагнози. Моля ви, намерете време, отнася се за здравето Ви все пак, вземете си час, за са започнете адекватно лечение на тел ‎032 648086 след 14ч. 
Форум  » Кожни заболявания  » Неясно

Стани приятел :)

Доктор - онлайн

  • Интернет консултация
    Интернет консултация Ако имате сериозен кожен проблем, но нямате време да ме посетите, защото работите много, защото сте извън страната или просто не ви се чака пред кабинета, можете да се възползвате от платена консултация по интернет, която предлагам за моите пациенти.
    Продължава...

Форум


Отговори Тема