Bulgarian English German Greek Italian Russian Turkish

Козметологията е наука, която се занимава с проблемните зони на кожата на човека. Чрез съответните процедури и локална терапия се постига ревитализиране, подхранване, хидратиране на кожата, възстановява се нейният водно-липиден баланс, а от там и нейните защитни функции. В частност медицинската козметика става напоследък изключително популярна и предизвиква голям интерес предимно сред жените. Чрез иновативните програми и технологии се стремим да забавим хода на годините.

Пилинг-химичен (Filorga) и единствен по рода си до момента в България-ЖЪЛТ MACFELL пилинг.

1. Какво представлява химичният пилинг:

Това е козметична процедура, чрез която се цели излющване на най-повърхностният слой на кожата, с цел премахване на неравностите по нея, заглаждане, намаляване на тъмните и кафяви петна (Melasma, Chloasma), появили се от съприкосновението на слънчевите лъчи с кожата, в следствие на хормонални фактори (бременност, прием на контрацептиви, нарушения на обмяната на веществата, проблеми с черният дроб), фотостареенето на кожата.

1. Kakво представлява?

Мезотерапята е метод в козметoлогията, при който без хирургична намеса се коригират различни по рода си естетични проблеми на кожата. Нейният основоположник Мишел Пистор открива през втората половина на XX век положителното влияние при подкожното приложение на различни вещества върху кожата. От тогава до днес този тип терапия непрекъснато прави иновативни програми, за да изглежда кожата ни сияна, бляскава, без бръчки.

Какво представлява мезоролерът?

Това представлява мезотерапия, при която не се изпозва методът ''заигляне'', за да се внесат в кожата необходимите съставки, а това се постига с т.нар. МЕЗО РОЛЕР. Чрез това устройство се избягват малките убождания на кожата-алтернатива за по-страхливите клиенти. Ролерът е индивидуален за всеки пациент, който след като бъде обучен как да го ползва, може останалите процедури да ги прилага в домашни условия в съчетание с необходимият коктейл за мезотерапия.

1.Какво представляват те?

Те играят ролята на пълнители, които умело инфилтрирани в кожен участък под гънки, бръчки или някакви несъвършенства, попълват, изглаждат хидратират кожата, като придават на лицето подмладен, младежки вид. Уникалното при поставянето на филърите е, че ефектът мигновен. Веднага след поставянето бръчката се изпълва и лицето се опъва, оформят се контурите на лицето, запълват се липсващите обеми с възрастта.

1. Какво представлява озонотерапията?

Това е сравнително нов и много нашумял напоследък модерен метод, който намира приложение както в различни сфери на медицината, така и в дерматологията и естетичната медицина. За целта се използва озон (молекулата,на който е изграден от 3 атома кислород). Тази кислородна смес има мощен противовъзпалителен, антиоксидантен, антивирусен и антибактериален ефект.

Стани приятел :)

Доктор - онлайн

  • Интернет консултация
    Интернет консултация Ако имате сериозен кожен проблем, но нямате време да ме посетите, защото работите много, защото сте извън страната или просто не ви се чака пред кабинета, можете да се възползвате от платена консултация по интернет, която предлагам за моите пациенти.
    Продължава...

Форум


Отговори Тема