Bulgarian English German Greek Italian Russian Turkish

Озонотерапията

1. Какво представлява озонотерапията?

ozon2Това е сравнително нов и много нашумял напоследък модерен метод, който намира приложение както в различни сфери на медицината, така и в дерматологията и естетичната медицина. За целта се използва озон (молекулата,на който е изграден от 3 атома кислород). Тази кислородна смес има мощен противовъзпалителен, антиоксидантен, антивирусен и антибактериален ефект. Приложен за медицински цели, озонът стимулира локалния и общия имунитет на пациента, като подхранва тъканите и подобрява метаболитните им процеси. С гордост мога да заявя, че моите пациенти още от 2009г. можеха да се наслаждават и лекуват с озонотерапия-метод,който е все още непознат за повечето хора и медицината в България. Водещи страни в озонотерапията в Европа са: Германия, Италия, Франция и др. Този метод е успешно застъпен и в Русия. Напоследък чудесни резултати има и в козметологията.

 

2. Приложението на озонотерапията в дерматологията:

Тя се прилага успешно при лечение на: Розацея, Разширени и спукани капиляри по лицето, нетолерантна кожа-чувствителна към редица дразнители от околната среда, бързо и ефикасно епителизиращо, заздравяващо действие на малки ранички след херпес симплекс и кондиломи, манипулации, за стимулиране на окосмяването в областта на капилициума, при Алопециа ареата състояния (липса на окосмяване по главата и брадата на пациента) ,при Акне вулгарис (младежки пъпки), за подмладяване на кожата на лицето, чрез оксидирането й, чрез повишаване на локалния й имунитет и засилване на нейните защитни функции.

 

ozon13. Какъв е ефекта от лечението?

Бързо подобряване на виталните функции на кожата, подобряаване на еластицитета и на цвета, стягане на кожата,налични нови космени фоликули, младежките пъпки намаляват и изчезват.

 

4. Брой процедури:

Минимален брой:10 (2-3 пъти седмично)

ЦЕНА: 5-10лв според големината на третираните зони

 

5. Странични действия и болезненост-няма установени до момента.

Виж апаратурата в раздел Галерия

Още в тази категория: « Филъри

Стани приятел :)

Доктор - онлайн

  • Интернет консултация
    Интернет консултация Ако имате сериозен кожен проблем, но нямате време да ме посетите, защото работите много, защото сте извън страната или просто не ви се чака пред кабинета, можете да се възползвате от платена консултация по интернет, която предлагам за моите пациенти.
    Продължава...

Форум


Отговори Тема