Bulgarian English German Greek Italian Russian Turkish

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Коментари   

0 #44 Илия Мирчев 13-04-2019 07:05
Искам да споделя мнато се е налагало.
ението си за д-р Сурлекова и нейната професионална дейност.
След дълго лутане по доктори,съвсем случайно попаднахме в кабинета на д-р Сурлекова,отностно кожен проблем на детето ни.
Няма да ви казвам с какво притеснение влезнахме за преглед, но след първия контакт с нея, то изчезна.Тя успя да ни успокой,да извърши прегледа на детето ни и да направи най-точната преценка за лечение до сега.
Резултатите от лечението не закъсняха и за сега всичко е ОК.
Д-р Сурлекова, БЛАГОДАРИМ ВИ за всичко което правите за нас, за отношението Ви и искрената Ви заинтересованост към проблема ни.
Останаха много малко такива хора, които помагат и лекуват от сърце, а Вие сте такава.
Хора, не се колебайте да посетите кабинета на д-р Сурлекова, дори и за съвет, сигурен съм , че ще получите професионално, точно и най-важното-вярно напътсвие за решението на проблема ви.
И не на последно място искам да се извиня на д-р Сурлекова , за постояния "телефонен тормоз", на който тя винаги , независимо къде се намира, дали в България или в чужбина,е отговаряла и ни е давала напътствия и за прегледите в почивните дни, когато се е налагало.
Бъдете здрава, щастлива, Вие и вашето семейство,за да имате по-малко безпокойство!
БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ!!!!
Цитиране | Докладвай на администратор
0 #43 Величка Янкова 22-02-2019 18:49
Изключително доволна съм от професионалното отношение на д-р Сурлекова. Благодаря Ви!!!
Цитиране | Докладвай на администратор
+1 #42 Бинка Белева 04-01-2019 18:52
Искам да изкажа голяма благодарност на д-р Невена Сурлекова. Кожата на лицето ми беше в ужасно състояние(груба с пъпки и петна). Бях с последна степен на розацея. За мен тя е най-големия специалист Дерматолог, успя за кратко време да ме излекува.
Цитиране | Докладвай на администратор
+1 #41 Иванка Киркова 08-08-2018 10:18
Скъпа д-р Сурлекова, отново искам да Ви благодаря за Вашия изключителен професионализъм, подход, отношение и грижа! Сърдечно пожелавам на Вас и на екипа Ви много здраве и удовлетворение!
С огромно уважение,
Иванка Киркова
Цитиране | Докладвай на администратор
+2 #40 Миглена 11-07-2018 15:46
Доктор Сурлекова, благодаря на Вас и на екипа, с който работите за милото и добро отношение. Вие сте моят кожен лекар, защото безкрайно уважавам професионализма и вниманието, с което се отнасяте към пациентите. Продължавайте да бъдете такава и много успехи.
Цитиране | Докладвай на администратор
+2 #39 Светла 05-07-2018 14:41
Имах проблем и посетих доктор Сурлекова много добър доктор и отличен специалист много сърдечна търпелива. Пожелавам и много здраве ипрофесионални успехи!
Цитиране | Докладвай на администратор
+2 #38 Цветелина Бостанджъ 08-06-2018 12:56
След доста обикаляне по различни кожни лекари, от един мой познат научих за д-р Сурлекова. Отидох при нея и след преглед и назначено лечение тя ме излекува за няма и месец. Освен че е впечатлителен специалист тя има и една топла човечност. Ангажира се с конкретният проблем и пациент. Кожните заболявания са особени и много упорити, докато не се заеме с Вас именно тази лекарка. Така че, д-р Сурлекова искам да Ви благодаря от все сърце и да Ви пожелая да бъдете много здрава.
Цитиране | Докладвай на администратор
+3 #37 МИРА 17-03-2018 20:28
Д-р Сурлекова е изключително отговорен човек,лекар, професионалист...
Точна в диагнозата, коректна с лечението и прецизна до съвършенство.Тя е пример за съвременната медицина, защото е специалист на когото можеш да се довериш.Сърдечно и благодаря за всичко!
Цитиране | Докладвай на администратор
+3 #36 Петя Нанева 08-12-2017 10:57
Искам да благодаря на доктор Сурлекова за професионалното отношение и ангажираност към моя скорошен проблем. Рядко попадам на лекари, които имат персонално отношение към пациентите си. През последните няколко години имах два упорити проблема, от които успешно се избавих с правилното лечение на д-р Сурлекова. Благодаря Ви! Желая Ви всичко най-добро!
Цитиране | Докладвай на администратор
+2 #35 Христо 15-11-2017 14:20
Лекувах се при д-р Сурлекова относно кондиломи.ЕДИНСТВЕНИЯТ лекар до този момент в практиката ми със лекари, който обръща адекватно и специално внимание към пациентите си.Извинявам се на д-р Сурлекова за всичките пъти във които е била в почивен ден и дори в чужбина и въпреки това по телефона винаги ме насочваше, упътваше и успокояваше че всичко ще е наред.Заедно със нея успях да преодолея и излекувам състоянието си.Благодаря ви сърдечно д-р Сурлекова, ще продължавам да ви посещавам и допитвам до вашето професионално мнение през пътя ми напред.

С благодарности Христо Кюлеханов.
Цитиране | Докладвай на администратор