Bulgarian English German Greek Italian Russian Turkish

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Коментари   

+1 #42 Бинка Белева 04-01-2019 18:52
Искам да изкажа голяма благодарност на д-р Невена Сурлекова. Кожата на лицето ми беше в ужасно състояние(груба с пъпки и петна). Бях с последна степен на розацея. За мен тя е най-големия специалист Дерматолог, успя за кратко време да ме излекува.
Цитиране | Докладвай на администратор
+1 #41 Иванка Киркова 08-08-2018 10:18
Скъпа д-р Сурлекова, отново искам да Ви благодаря за Вашия изключителен професионализъм, подход, отношение и грижа! Сърдечно пожелавам на Вас и на екипа Ви много здраве и удовлетворение!
С огромно уважение,
Иванка Киркова
Цитиране | Докладвай на администратор
+2 #40 Миглена 11-07-2018 15:46
Доктор Сурлекова, благодаря на Вас и на екипа, с който работите за милото и добро отношение. Вие сте моят кожен лекар, защото безкрайно уважавам професионализма и вниманието, с което се отнасяте към пациентите. Продължавайте да бъдете такава и много успехи.
Цитиране | Докладвай на администратор
+2 #39 Светла 05-07-2018 14:41
Имах проблем и посетих доктор Сурлекова много добър доктор и отличен специалист много сърдечна търпелива. Пожелавам и много здраве ипрофесионални успехи!
Цитиране | Докладвай на администратор
+2 #38 Цветелина Бостанджъ 08-06-2018 12:56
След доста обикаляне по различни кожни лекари, от един мой познат научих за д-р Сурлекова. Отидох при нея и след преглед и назначено лечение тя ме излекува за няма и месец. Освен че е впечатлителен специалист тя има и една топла човечност. Ангажира се с конкретният проблем и пациент. Кожните заболявания са особени и много упорити, докато не се заеме с Вас именно тази лекарка. Така че, д-р Сурлекова искам да Ви благодаря от все сърце и да Ви пожелая да бъдете много здрава.
Цитиране | Докладвай на администратор
+3 #37 МИРА 17-03-2018 20:28
Д-р Сурлекова е изключително отговорен човек,лекар, професионалист...
Точна в диагнозата, коректна с лечението и прецизна до съвършенство.Тя е пример за съвременната медицина, защото е специалист на когото можеш да се довериш.Сърдечно и благодаря за всичко!
Цитиране | Докладвай на администратор
+3 #36 Петя Нанева 08-12-2017 10:57
Искам да благодаря на доктор Сурлекова за професионалното отношение и ангажираност към моя скорошен проблем. Рядко попадам на лекари, които имат персонално отношение към пациентите си. През последните няколко години имах два упорити проблема, от които успешно се избавих с правилното лечение на д-р Сурлекова. Благодаря Ви! Желая Ви всичко най-добро!
Цитиране | Докладвай на администратор
+2 #35 Христо 15-11-2017 14:20
Лекувах се при д-р Сурлекова относно кондиломи.ЕДИНСТВЕНИЯТ лекар до този момент в практиката ми със лекари, който обръща адекватно и специално внимание към пациентите си.Извинявам се на д-р Сурлекова за всичките пъти във които е била в почивен ден и дори в чужбина и въпреки това по телефона винаги ме насочваше, упътваше и успокояваше че всичко ще е наред.Заедно със нея успях да преодолея и излекувам състоянието си.Благодаря ви сърдечно д-р Сурлекова, ще продължавам да ви посещавам и допитвам до вашето професионално мнение през пътя ми напред.

С благодарности Христо Кюлеханов.
Цитиране | Докладвай на администратор
+3 #34 ИВЕЛИНА 28-02-2017 10:31
БЛАГОДАРЯ на доктор Сурлекова, първо за бързото и компетентно изясняване на проблемите,на нейните пациенти! Когато човек има нужда от професионална помощ е много важно компетентното лице,да се намеси с адекватно и най-вече ефикасно решение!
Д-р Сурлекова премахна, по безболезнен за мен начин,едно малко образование под окото ми, независимо от чувствителното място ,на което се намира. От голямо значение е и факта, че не остана никакъв белег!
След това направих консултация с нея и за петна по лицето, които са ми се появили от слънце и солариум. Тя ми препоръча ново поколение ПИЛИНГ "PQAGE"!
Още след първата процедура петната започнаха да избледняват и кожата ми придоби сияние е лъскавина. Няма никаква болка или дискомфорт при изпълнението на процедурата, а за странични ефекти и дума да не става!
Нямам търпение да си направя пълния цикъл от пилинги, защото съм сигурна, че резултатът ще бъде прекрасен.
С БЛАГОДАРНОСТИ- ИВЕЛИНА
Цитиране | Докладвай на администратор
+3 #33 Янко 24-02-2017 17:20
Здравейте,искам да споделя,че съм много доволен от резултата и методите на г-жа Сурлекова.Ако имате проблем не се колебайте.
Цитиране | Докладвай на администратор