Bulgarian English German Greek Italian Russian Turkish

Ако имате сериозен кожен проблем, но нямате време да ме посетите, защото работите много, защото сте извън страната или просто не ви се чака пред кабинета, можете да се възползвате от платена консултация по интернет, която предлагам за моите пациенти.

 Обучения и сертификати –Физиотерапия в кожните болести, Криотерапия, Дерматоскопия, Козметология-мезотерапия, пилинг, поставяне на филъри и др.

Oсвен преглед и консултация, кабинетът предлага КРИОТЕРАПИЯ (лечение с течен азот)-за лечение на брадавици от различен произход, сенилни (старчески) образувания по лицето и тялото, опадане на косата, невродермити и хронични екземи; ЕЛЕКТРОКОАГУЛАЦИЯ-за премахване на различни по произход образувания и израстъци по кожата като фиброми, кожен рог, атероми, липоми. ксантелазми на очите, петна по кожата. БИОПСИИ-за екзактна и сигурна хистологична диагностика.

Бенката, като феноменално образувание върху човешката кожа, е претърпяла множество и все противоречиви тълкувания през различните епохи. Днес се счита, че тя носи късмет. В далечното Средновековие обаче бенки, образуващи триъгълник или пентаграм, са били доказателство за връзка със самия Дявол. Древните гърци вярвали, че това са знаци със скрито за хората значение, а съвременните астролози спокойно ги приемат като допълнение в хороскопа ни.

Коментари за кожата и слънчевата алергия

Козметика и кожа - мезотерапия

Козметика и кожа - филъри ( подмладяване на кожата )

 1984-1990 г.-успешно завършва медицина във ВМИ ''И. Павлов'' гр. Пловдив (понастоящем МУ-Пловдив).

От 1993 г. работи в ''Кожно-венеричен диспансер'' гр. Пловдив като лекар-ординатор.

През 1996 г. придобива специалност - кожно-венерически болести в ''Кожна клиника'' гр. София при Александровска болница.

Стани приятел :)

Доктор - онлайн

  • Интернет консултация
    Интернет консултация Ако имате сериозен кожен проблем, но нямате време да ме посетите, защото работите много, защото сте извън страната или просто не ви се чака пред кабинета, можете да се възползвате от платена консултация по интернет, която предлагам за моите пациенти.
    Продължава...

Форум


Отговори Тема