Bulgarian English German Greek Italian Russian Turkish

Дейност на кабинета

deinosti1Поради многобройните сертификати и обучения, които в моята 25 годишна практика като специалист по кожни и венерически болести имам, предлагам едно разнообразие от различни, индивидуални подходи и терапевтични планове за лечение на моите пациенти.

 

Oсвен преглед и консултация, кабинетът предлага КРИОТЕРАПИЯ (лечение с течен азот)-за лечение на брадавици от различен произход, сенилни (старчески) образувания по лицето и тялото, опадане на косата, невродермити и хронични екземи; ЕЛЕКТРОКОАГУЛАЦИЯ-за премахване на различни по произход образувания и израстъци по кожата като фиброми, кожен рог, атероми, липоми. ксантелазми на очите, петна по кожата. БИОПСИИ-за екзактна и сигурна хистологична диагностика. Светлинно лечение (СУТ ТЕРАПИЯ) за лечение на витилиго, псориазис, розов лишей, невродермити, екземи по кожата. deinosti2ОЗОНОТЕРАПИЯ-за лечение на акне, кондиломи, херпес симплекс(остър период), ерозивни образувания по лигавицата и полулигавицата, атопичен дерматит. Контактни алергични дерматити, козметика, окапване на косата по капилициума. Локални програми за лечение, съчетани с физиотерапевтични насоки и профилактика. Общо лечение на болните.

 

КОЗМЕТИКА с цел подмладяване-пилинг, МЕЗОТЕРАПИЯ, МЕЗОРОЛЕР, ФИЛЪРИ.
Лечение на доброкачествени и злокачествени образувания (Базоцелуларен карцином), ДЕРМАТОСКОПИЯ НА БЕМКИ и други пигментни образувания.

Стани приятел :)

Доктор - онлайн

  • Интернет консултация
    Интернет консултация Ако имате сериозен кожен проблем, но нямате време да ме посетите, защото работите много, защото сте извън страната или просто не ви се чака пред кабинета, можете да се възползвате от платена консултация по интернет, която предлагам за моите пациенти.
    Продължава...

Форум


Отговори Тема