Bulgarian English German Greek Italian Russian Turkish
Вие сте тук:За мен»Интернет консултация

Интернет консултация

nevena surlekova2

 

Ако имате сериозен кожен проблем, но нямате време да ме посетите, защото работите много, защото сте извън страната или просто не ви се чака пред кабинета, можете да се възползвате от платена консултация по интернет, която предлагам за моите пациенти. 

 

Ще са ми необходими писменно представени документи за историята на вашето заболяване, провежданото лечение до сега и няколко броя снимки (направени в близък план с добро качество). Моля, сканирайте всичко необходимо за интернет консултацията, като можете да го изпратете на e-mail адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Искам да ви уверя, че информацията, която ще получите от мен ще бъде изчерпателна, задълбочена и конфеденциална. Съветите ще бъдат индивидуално подбрани според вашия тип кожа и кожна реактивност.

 

Цената е 40 лв.

Заплаща предварително. Начините за заплащане са следните:

 

- Moжете да заплатите по банков път или чрез пощенски запис.

По банков път-моля да преведете сумата от 40 лв. на Невена Сурлекова. Сметката е в лева.

Пиреос Експрес – Пловдив

IBAN номер: BG56 PIRB 8032 1605 5748 96

BIC код PIRBBGSF

Уверете се, че сте попълнили всичко вярно и, че сте вписали името си като подател. Изпратете ми вашите сканирани документи по интернет на посочения ми по-горе е-майл адрес.

 

- Чрез пощенски запис-адрес:

Др. Невена Сурлекова

гр.Пловдив 4000

ул.Радецки 43

ет 1 . кабинет кожен

При изпращане на писмо по пощата на същия адрес , приложете копираните ви документи и сканирано банково бордеро за преведената сума.

Благодаря ви предварително!!!

Още в тази категория: « Сертификати и удостоверения

Стани приятел :)

Доктор - онлайн

  • Интернет консултация
    Интернет консултация Ако имате сериозен кожен проблем, но нямате време да ме посетите, защото работите много, защото сте извън страната или просто не ви се чака пред кабинета, можете да се възползвате от платена консултация по интернет, която предлагам за моите пациенти.
    Продължава...

Форум


Отговори Тема